Plic vintage negru cu broderie soutache – plic neagru din piele naturală şi cercei cu broderie soutache şi pietre semipreţioase, brăţară din perle de cultură

Zena Design – Unique Handmade jewelry!

Detaliul de pe plic şi cerceii sunt realizate manual cu tehnica soutache – broderie manuală realizată din şnur soutache şi pietre semipreţioase.

Plicul este din piele naturală culoarea neagră, interior material satenat negru. Plicul nu este nou, este vintage dar într-o stare excelentă. Este deosebit prin faptul că are un mâner din piele pe spate pentru a fi ţinut mai uşor în mână. Închizătoarea plicului este din metal auriu. În interior are trei buzunare simple. Plicul este încăpător, deschidere largă 13 cm. Are un mâner din piele naturală pe spatele plicului lungime 15 cm.

Brăţara este realizată din perle de cultură mari şi mici, dicerse nuanţe de roze până la alb, are pandantive şi închizătoare din metal argintiu.

Dimensiuni plic: Înălţime: 18 cm, Lungime: 25 cm; lungime mâner de pe spatele plicului: 15 cm, lăţime bază plic: 4,5 cm.

Dimensiuni broderie soutache şi pietre semipreţioase – detaliul brodat de pe plic: lungime: 10,5 cm, înălţime: 4,5 cm;

Dimensiuni cercei soutache: înălţime: 6 cm; lăţime: 3,5 cm;

Dimensiune brăţară: lungime: 22 cm

Materiale folosite:

  • Pietre semipreţioase: perle de cultură diverse mărimi şi nuanţe (alb, roze, gri);
  • Şnur soutache 4 nuanţe: roz şi gri;
  • Margele sticlă gri, mărgele filigram metalice;
  • Pâslă crem pentru spatele cerceilor;
  • baza metalică argintie pentru cercei şi brăţară.

Accesorii handmade, a se manevra cu grijă, a se păstra ferite de umezeală şi praf.

Pentru protecţie, broderia soutache de pe plic şi cerceii soutache sunt impregnaţi cu o soluţie specială utilizată în tehnica soutache.

Accesorii unicat pentru femei speciale!

Va multumesc pentru interes!