Colier soutache – Mozaic

Colier soutache Mozaic – Mozaicul, una din cele mai vechi tehnici de exprimare a creativitatii si a dragostei pentru culori, ma inspira, ma bucura si ma fascineaza. Am creat acest colier inspirata de culorile unui mozaic care imi incanta privirea in fiecare zi. Cand vei purta acest colier, te vei bucura de culoare, armonie, seninatate si frumusete.

Colierul este realizat cu tehnica soutache pentru care am folosit pietre semipretioase: lapis lazuli (piatra centrala) care are o minunata insertie aurie, malachit, topaz, jasp lemon, agate, margele coralin, margele de sticla pictate, margele de nisip, snur soutache 12 nuante. Spatele colierului este din fetru culoare rosie. Produs cu design unicat, realizat manual.

Bijuterii speciale pentru femei unice!

Va multumesc pentru interes!

 

Colierul este realizat cu tehnica soutache, am folosit pietre semipretioase: lapis lazuli (piatra centrala) care are o minunata insertie aurie, malachit, topaz, jasp lemon, agate, margele coralin, margele de sticla pictate, margele de nisip, snur soitache 12 nuante. Spatele colierului este din fetru culoare rosie. Produs cu design unicat, realizat manual.

Bijuterii unicat pentru femei speciale!

Va multumesc pentru interes!

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s